sportpsychologie | bedrijfspsychologie

Referenties

Referenties

In een coachingstraject is vertrouwen en het hebben van een veilig gevoel zeer belangrijk. Referenties zijn beschikbaar indien u een coachings of trainingstraject overweegt. In verband met privacy voorschriften worden geen namen op onze website vermeld. Wel hebben wij echte uitspraken van echte cliënten weergegeven.

"Coaching door Katja Mosmans heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan mijn carrière. Zij is empathisch maar wel direct. Haar assertiviteit had ik als persoon zeker nodig!"
VP internationaal bedrijf (m)

"Sterke probleemanalyse, legt vinger op de zere plek. Zeer professioneel contact. Effectieve werkwijze. Volledig afgestemd op persoonlijkheid van client. In mijn geval geen wollige/zweverige benadering maar to the point, intelligent, in een lekker tempo en met humor."
Manager financiële dienstverlener (v)

"Nooit verwacht dat ik in een situatie terecht zou komen van overbelasting. Ben mentaal en fysiek zeer sterk, maar toch over mijn grenzen heen gegaan. En dan ben je blij dat er iemand is als Katja Mosmans. Door haar vertrouwen, eerlijkheid en vakkennis ben ik weer topfit terug. Naast haar professionaliteit ook nog een fijn mens."
Privacygevoelige branche (m)

"Kunnen bereiken wat ik altijd voor ogen had mbt goed met mezelf kunnen opschieten en met anderen: diplomatiek assertief, niet alles op eigen persoon betrekken. Humor als instrument leren inzetten waardoor ik met gezonde zelfspot naar een situatie kan kijken ipv über zelfkritisch te zijn."
Teamleider callcenter (v)

"Betrokken, scherp en iemand waar je even op kan leunen als je zelf te moe bent. Daarna weer teruggebracht in mijn eigen kracht. Zeer dankbaar."
Medisch specialist (v)

"Ik dacht zelf goed zicht te hebben op mijn kwaliteiten maar bleek toch niet helemaal in de goede richting te zitten met als gevolg spanningsklachten. Door assessment en de scherpe analyse van Mosmans de zaken helder gekregen en nu op de juiste weg verder zonder klachten."
Jurist (m)