sportpsychologie | bedrijfspsychologie

Executive coaching

Executive coaching

Bij executive coaching, treedt Katja Mosmans ook naar voren als klankbord voor managers, ondernemers of directeuren. Vaak staan zij alleen voor belangrijke beslissingen. En alvorens deze te nemen of uit te spreken kan het verhelderend werken om hierover eerst een gesprek aan te gaan met een coach die niet alleen de mentale technieken beheerst maar ook zelf jarenlang in het bedrijfsleven heeft gewerkt.

Niet voor niets is er het gezegde 'het is eenzaam aan de top'. Hoe hoger uw functie binnen een bedrijf, hoe minder mogelijkheden er vaak zijn om uw gevoel of mening te delen met anderen in uw organisatie. Ongeacht of het nu gaat om zakelijke beslissingen of om persoonlijke omstandigheden. Van u wordt simpelweg daadkracht zonder twijfels verwacht. En voor de onzekerheden die u heeft, en wij kennen niemand die ze niet heeft, is geen ruimte.

De afgelopen jaren heeft Katja Mosmans vele managers en directieleden in deze omstandigheden gesproken. Door het zijn van een luisterend oor, sparring partner, coach en het geven van een open en eerlijke mening heeft zij hen verder kunnen helpen. De jarenlange zakelijke ervaring en een (sport)psychologische achtergrond, vormen de ideale basis voor een inspirerende en doeltreffende aanpak. Voor de één het accent op situaties binnen het zakelijk perspectief, voor de ander op de balans tussen werk en privé. Daarbij altijd gericht op een resultaat- en oplossingsgerichte ondersteuning.